Tıbbi Teknolojiler
- Bilgisayarlı Görme Alanı
- Bilgisayarlı Tomografi
- Biyokimya Laboratuvarı
- Bronoskopi
- Cilt Alerji Testleri
- Detaylı Ultrason
- Dijital Mamografi
- Dijital Röntgen
- EEG
- Eforlu EKG
- Ekokardiyografi (Eko)
- EMG
- Endoskopi
- Holter EKG
- Hormon Laboratuvarı
- Kemik Yoğunluğu Ölçümü
- Klinik Laboratuvar
- Koroner Anjiyografi
- Kolonoskopi
- Mikrobiyoloji Laboratuvarı
- MR (Manyetik Rezonans Görüntüleme)
- Odyoloji Laboratuvarı
- Sanal Anjiyografi
- PRP Tedavisi
- Solunum Laboratuvarı
- Transtorasik Ekokardiyografi
- Uyku Testi (Polisomnografi)
- Üroflowmetri
- Varis Merkezi
- VEP (Visual Evoked Potentials)
Dijital Mamografi

Meme hastalıklarının teşhisinde ve meme kanseri taramasında temel tanı yöntemidir. Klasik mamografiden farklı olarak, elektronik algılayıcılar kullanarak dijital ortamda görüntüler elde edilir. Daha sonra bu görüntüler yüksek çözünürlüklü özel monitörlere sahip iş istasyonunda değerlendirilmektedir. Bu iş istasyonunda, büyütme, ölçüm ve kullanılan X-ışının dozuna bağlı olmadan kontrast ayarı gibi bir çok işlem yapılmaktadır.
40 yaşından sonra her kadın yılda bir kez mamografi çekilmesi önerilmektedir.
Daha genç yaşlarda tarama ise klinik muayene ile gerek görüldüğünde yapılabilir. Yüksek risk grubundaki genç kadınlar da aile ve yakın akrabalarda meme kanseri varsa mamografi ile tarama aile ve yakının kanser tanısı aldığı yaşın 10 yıl öncesinden başlamalıdır. Ailevi risk taşıyanlarda 30 yaşından itibaren mamografi çekilmesi önerilmektedir.
Siemens Mammomat Mamografi cihazımızın inceleme süresi kısadır. Çekimden sonraki 1 dakika içinde görüntüler ekrandan izlenebilir. Radyasyon dozu klasik mamografiden daha düşük görüntü kalitesi daha yüksektir. Düzensiz küçük kireçlenme odakları ve küçük lezyonlar daha kolay ayırt edilebildiğinden fibrokistik meme dokusunu değerlendirmeyi kolaylaştırmaktadır. Ayrıca görüntüler dijital ortamda arşivlenmekte ve dijital olarak aktarılabilmektedir.